Originele Bioscoopposters Nighthawk Productions Assen

Full color, formaat 70 cm x 100 cm, houtvrij gesatineerd mc (glanzend) 250g/m2 papier

Posters alleen verkrijgbaar bij Nighthawk Productions Assen

Henk en Janetta worden regelmatig benadert met de vraag of de filmposters van hun films ook verkrijgbaar zijn. Sinds de overstap van de natuurfilmers naar het grote witte doek is die vraag alleen maar toegenomen. Dat heeft het tweetal doen besluiten om van hun beide bioscoopfilms Wildernis in Drenthe en =HABITAT= een speciale oplage van de door Henk zelf ontworpen exclusieve filmposters te laten maken. De full color posters zijn vervaardigt op  hoogwaardig houtvrij gesatineerd mc (glanzend) 250 g/m2  papier op het formaat 70 cm x 100 cm. De posters zijn alleen verkrijgbaar bij Nighthawk Productions Assen. De posters worden geleverd in een stevige kartonnen koker.

Prijs per poster:  € 15,-  Inclusief verpakking en verzendkosten: 25,00
Vanzelfsprekend worden verpakking en verzendkosten bij aanschaf meerdere posters slechts eenmaal berekend.

Gesigneerd
Op verzoek kunnen de posters ook worden gesigneerd door de natuurfilmers. Geef dit bij de bestelling duidelijk aan. Bij het ontbreken van deze vermelding wordt de poster verzonden zonder signatuur van de filmmakers.

 • Filmposter Wildernis in Drenthe

  De full color posters zijn vervaardigt op  hoogwaardig houtvrij gesatineerd mc (glanzend) 250 g/m2  papier op het formaat 70 cm x 100 cm.

  WILDERNIS IN DRENTHE:
  Het Hart van Drenthe en het Nationaal park Drents-Friese Wold

  Releasedatum film 24 november 2016

  Poster bestellen:
  natuurfilms@henkbos.net
  Geef bij uw bestelling duidelijk aan om welke poster het gaat en of de poster gesigneerd moet worden!

 • Filmposter =HABITAT=

  De full color posters zijn vervaardigt op  hoogwaardig houtvrij gesatineerd mc (glanzend) 250 g/m2  papier op het formaat 70 cm x 100 cm.

  =HABITAT= : een film die de schitterende natuur binnen het Nationaal park Drentsche Aa op een schilderachtige manier verwoord.

  Releasedatum film: 29 januari 2020

  Poster bestellen:
  natuurfilms@henkbos.net
  Geef bij uw bestelling duidelijk aan om welke poster het gaat en of de poster gesigneerd moet worden!

 • Henk: ‘Filmposter moet goedkeuring van ons beiden hebben.’

  Henk en Janetta tijdens de première van hun film =HABITAT= op 29 januari 2020 in De Nieuwe Kolk in Assen. Op de achtergrond de door Henk ontworpen filmposter.
  Foto: Marcel J. de Jong

  Het ontwerpen van een filmposter is voor Henk een project op zich. Henk: ‘Ik begin meestal een jaar voordat de film klaar is aan diverse ontwerpen. Uiteindelijk kiezen we dan samen welk ontwerp volgens ons de film het best verwoord. Het moet echt de goedkeuring van ons beiden hebben. Dat is soms best nog wel een dingetje. Er gaat vaak ontzettend veel tijd in een ontwerp zitten maar vinden we het bij voltooiing toch niet geschikt. Zonde van de tijd? Nee, het hoort nu eenmaal bij het proces van het creatief grafisch ontwerpen.’

Filmmuziek

 • Filmmuziek Wildernis in Drenthe op CD verkrijgbaar!

  Prachtige filmmuziek, gecomponeerd door Kees Hendriks. Hieronder enkele fragmenten:

  Kees Hendriks is een van de componisten die verantwoordelijk was voor de muziek in Wildernis in Drenthe. Uit de  samenwerking met Henk en Janetta en de vele positieve reacties op die muziek ontstond het idee om zijn muziek op CD uit te brengen.
  Kees componeerde ook de muziek voor hun nieuwe film =HABITAT=.

  De CD is alleen verkrijgbaar bij Nighthawk Productions Assen
  Kosten: € 10,00 plus € 2,73 verzendkosten
  CD bestellen:  natuurfilms@henkbos.net of telefonisch 06-11465591

 • Componist Kees Hendriks

  Kees is inmiddels een bijna onmisbare factor geworden in het werk van Henk en Janetta. Hij weet als geen ander wat de natuurfilmers voor ogen hebben qua beeld en muziek. Hun samenwerking is gebaseerd op wederzijds respect voor elkaar en elkaars werk. Het is dan ook geen wonder dat Kees ook de muziek van =HABITAT= voor z’n rekening nam. Janetta: ‘Kees en Henk hebben een klik die je maar zelden ziet! Ze zijn beiden ontzettend gedreven in het werk dat ze doen en gaan tot het uiterste om het beste uit zichzelf te halen. Tijd speelt geen rol…voldoening wel!’ Kees heeft zijn sporen in de muziek verdiend. Hij was vele jaren muziekdocent en schreef in het verleden voor o.a. voor André Hazes sr., werkte samen het Willem Duyn (Mouth and McNeal), Joke de Kruijf, Tony Neef en tal van andere artiesten.

  Kees Hendriks, inmiddels steun en toeverlaat in de muzikale wensen van Henk en Janetta.