Contact met Nighthawk Productions Assen


 • Kiepheugte 46   9403 GJ Assen
  email: natuurfilms@henkbos.net
  Tel: 06-114 655 91

  Kvk: 52665429
  BTWnr: NL850543058B01
  IBAN: NL41 SNSB 0924 9604 77

  Over de lengte van de films…

  De gemiddelde speelduur van een film bedraagt ongeveer 90 minuten.

  Pauze

  De films worden in twee delen vertoond. Rond 55 minuten (4:3 films) of 45 minuten (16:9 films ) verschijnt het woord PAUZE in beeld. Bij de duur van de pauze wordt uitgegaan van 15 minuten.

  Vragenblok

  Het is mogelijk om aan het einde van de voorstelling een vragenblok te plaatsen. Hierin kan het publiek, wanneer daar behoefte naar is, vragen stellen aan de filmmakers over hun werk of de vertoonde film.

  DVD’s

  De films van Henk en Janetta zijn niet op DVD verkrijgbaar.

 • FILMPRESENTATIES: natuurfilmers zijn zelf aanwezig…

  Nighthawk Productions Assen maakt tijdens filmpresentaties gebruik van eigen, professionele beeld en geluidsapparatuur. Per locatie wordt bekeken welk formaat projectiescherm het meest geschikt is.
  Bij alle voorstellingen is tenminste een van de filmmakers zelf aanwezig.
  Om de voorstellingen op tijd te kunnen laten beginnen zal Nighthawk Productions Assen anderhalf uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig zijn. Dit, om alle beeld- en geluidsapparatuur te installeren en testen.

  Algemene Voorwaarden

  1. Door het aangaan van een presentatieovereenkomst met Nighthawk Productions Assen verzekert de betreffende vereniging/instantie/bedrijf zich van een uitvoering van een originele, ochtend- middag- of avondvullende ± 90min. durende natuurfilm van Henk en Janetta Bos

  2. De aangeboden presentatiekosten gelden voor het lopende jaar en staan los van eventuele combi-voorstellingen: op zichzelf staande voorstellingen waarbij door onderlinge afspraken meerdere verenigingen/instanties/bedrijven betrokken zijn.

  3. Bij combi-voorstellingen kunnen afwijkende presentatiekosten worden gehanteerd. De samenwerking tussen verschillende verenigingen/instanties/bedrijven waarbij het werk van Nighthawk Productions Assen betrokken is kunnen enkel in nader overleg met Nighthawk Productions Assen doorgang vinden.

  4. De aangeboden presentatiekosten gelden niet voor openbare voorstellingen en worden enkel gehanteerd wanneer de betrokken vereniging/instantie/bedrijf geen entreegelden heft. Bij het heffen van entreegelden door de betrokken vereniging/instantie/bedrijf worden door Nighthawk Productions Assen aangepaste presentatiekosten berekend.

  5. Op aanvragen voor filmpresentaties op zaterdag en zondag, zowel overdag als in de avonduren, wordt een weekendtarief van 35% over het inhuurbedrag doorberekend.

  6. Reiskostenvergoeding € 0,30 per km. staan in alle gevallen los van de presentatie kosten!

  7. Alle filmpresentaties door Nighthawk Productions Assen worden verzorgd met gebruik van eigen hoogwaardige, professionele film- en audioapparatuur. De grootte van het projectiescherm is afhankelijk van de presentatie locatie.
  Projectieformaten:
  H 160 x B 120 cm.
  H 185 x B 245 cm.
  H 275 x B 365 cm.
  H 147 x B 264 cm.
  H 244 x B 427 cm.
  Per locatie zal worden bekeken welk scherm het meest geschikt is voor de gekozen locatie.

  8. Tenminste een van de filmmakers zal bij elke filmpresentatie aanwezig zijn.

  9.De filmproducties van Nighthawk Productions Assen zijn niet verkrijgbaar op DVD, Blu-Ray of andere beelddragers en worden niet bij/aan nevenbedrijven vertoond of verhuurd.

  10.Bij het tijdig annuleren van een filmpresentatie (minimaal 4 weken van tevoren) zal door Nighthawk Productions Assen geen kosten in rekening worden gebracht. Tussen de 4 weken en 24 uur zal 25% van de afgesproken presentatiekosten worden doorberekend. Bij minder dan 24 uur bedragen de kosten 50% van de afgesproken presentatiekosten. Tijdens de duur van de Coronamaatregelen is dit (punt 10) niet van toepassing!!!

  Presentatieconcept/voorwaarden filmavond

  Het inhuurbedrag staat voor een tijdsbestek van vier uur die zijn verdeeld over een presentatieperiode waarvan de filmvoorstelling deel uitmaakt. De presentatieperiode treedt in werking vanaf het moment waarop Nighthawk Productions Assen op de afgesproken locatie arriveert. Bij overschrijding van deze tijd worden extra kosten in rekening gebracht.

  Nighthawk Producties Assen zal 1½ uur voor aanvang van de voorstelling op de afgesproken locatie aanwezig zijn. Dit om de benodigde presentatieapparatuur te installeren en het testen daarvan.

  Er wordt tijdens een filmpresentatie uitgegaan van 1 pauze in de film, tenzij in overleg anders is bepaald.

  Na afloop van de film zal Nighthawk Productions Assen ongeveer 30 min. nodig hebben om de presentatieapparatuur te verwijderen van de presentatie locatie.

  NOTE: om het opstellen van de film- en audioapparatuur te kunnen uitvoeren en een comfortabele, veilige kijkafstand te garanderen is op de film locatie een tafel- en stoelvrije ruimte nodig van tenminste 6 meter vanaf het projectiescherm.
  Bij het projecteren op de grotere formaten:
  H 275 x B 365 cm.
  H 147 x B 264 cm.
  H 244 x B 477 cm.
  bedraagt deze afstand 8 tot 10 meter!
   Om de grootste projectieschermen:
  H 275 x B 365 cm.
  H 244 x B 477 cm.
   te kunnen installeren moet de hoogte van de presentatie locatie minimaal 4 meter zijn.
   Om de middelmaat projectieschermen:
  H 185 x B 245 cm.
  H 147 x B 264 cm.
  te kunnen installeren moet de hoogte van de presentatie locatie minimaal 3 meter zijn.

 • Onze sponsoren

  Een lijst van sponsoren die ons in de loop der jaren hebben gesteund …

  provincie Drenthe

  Logo_4_kleuren

  Logo-Drentse-Landschap11

  Aa en Hunze

  ABorger Odoorn

  Gemeente de wolden

  logo-gemeente-tynaarlo

  Logo-Reest-en-Wieden

  hunze-en-aa's_logo

  Logo-Staatsbosbeheer

  logo-sab

  WMD

  logo-gemeente-midden-drenthe

  kop