Omhoog krabbelen en er weer volledig voor gaan!

Ongewild in een afhankelijke situatie terecht gekomen proberen de natuurfilmers zich toch te focussen op de toekomst. Janetta: ‘We hebben door het Coronagebeuren net als heel veel andere bedrijven ontzettend veel pech en tegenslag over ons heen gekregen. En daar hebben we het best moeilijk mee gehad! Maar we staan nog steeds positief in het geheel. Dat moet ook als je verder wilt. De door ons opgezette Crowdfunding heeft ons wat ruimte gegeven en dat lucht op. Het is nu zaak dat we de wind in de zeilen gaan krijgen en daar werken we op alle fronten aan. Het is ook heerlijk om weer met volle kracht aan ons project te kunnen werken. We realiseren ons wel degelijk dat we geen zekerheid hebben om WILDE BOEL! te kunnen voltooien maar we GELOVEN er wel in! En bovendien: wat is zekerheid tegenwoordig? Daar worden heel veel mensen onzeker van! Nee, dan liever de schouders eronder en gáán…’

Wilt u ons steunen?