Donatiepagina Wilde Boel!

Met uw steun komen wij er weer bovenop!

Vul duidelijk uw naam en e-mailadres in. Kies vervolgens hoe en hoeveel u wilt doneren. We zijn natuurlijk ontzettend dankbaar voor elke donatie die we mogen ontvangen. Vanaf € 100 komt u in aanmerking voor een tegenprestatie (op de mobiele telefoon staan de tegenprestaties onder de donatieknoppen). U kunt er ook voor kiezen om anoniem te doneren. Bij sommige tegenprestaties hebben we ook uw adresgegevens nodig. Uw naam, e-mail en adresgegevens worden niet openbaar gemaakt. 

 

 • Vergeet niet uw naam en e-mailadres in te vullen!

   

 • Tegenprestaties

  € 100 of meer: Trailer naar keuze op MP4 Full HD formaat van Wildernis in Drenthe of =HABITAT=.

  € 250 of meer: Originele, gesigneerde full color filmposter op bioscoopformaat 70 cm x 100 cm van de bioscoopfilms Wildernis in Drenthe of =HABITAT= zoals die door Nighthawk Productions Assen zijn uitgebracht. Of een CD met de originele filmmuziek van Wildernis in Drenthe (plus bonustrack). Beide producten betreft een beperkte oplage en kunnen worden gezien als collectors item.

  € 400 of meer: Uitnodiging voor een speciale voorstelling van Wildernis in Drenthe of =HABITAT=. De voorstelling zal binnen 2 maanden na het online zetten van de Crowdfunding plaatsvinden. Per donatie worden 4 plaatsen gereserveerd op uw naam en e-mailadres. De filmmakers zijn daarbij aanwezig. De locatie wordt t.z.t. bekend gemaakt.

  € 500 of meer: Uitnodiging voor een speciale, besloten TRY-OUT (voorvertoning) van WILDE BOEL! U ziet de film dus nog voordat hij in première gaat! Het aanwezige publiek wordt tevens in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen aan de filmmakers over het tot stand komen van de film.  Per donatie worden 2 plaatsen gereserveerd op uw naam en e-mailadres. De locatie wordt t.z.t. bekend gemaakt.

  € 1000 of meer: Uw naam/of bedrijfsnaam wordt vermeld op de aftiteling van de bioscoopfilm WILDE BOEL!

  € 2000: Privévoorstelling van WILDE BOEL! Indien gewenst wordt uw naam of bedrijfslogo vermeld op de aftiteling van WILDE BOEL!

  Wilt u uw bedrijfslogo op de FILMPOSTER van WILDE BOEL!? Neem dan contact op met ons: 06 114 655 91